[Contingut] [Navegació] [Tornar a l'inici]curs on line

(Per olga el 23/06/2008 a les 12:07)
quin usuari i contrasenya haig d'introduir per accedir al curs el doble en la literatura?
gràices
Respondre

2078 lectures

  


Re: curs on line

(Per el 14/07/2010 a les 09:40)
Hola bondia,

Doncs aquest és un missatge per enviar un SOS als professors del curs, si això pot ser. I crec que més d'un/a es deu trobar en la meva situació. A veure que puc fer.

La qüestió és que me n'adono que sempre vaig una mica tard llegint els textos perquè són llargs, o no els trobo, a part del fet que tinc la jornada ocupada fins les 7 de la tarda, i aleshores quan vull comentar-les els companys més avispats ja m'han passat al davant i estàn en una altra cosa, i tot i que he entrat al forum el dia abans, doncs, és clar, no hi puc dir la meva amb gaire seguretat i prefereixo esperar-me a llegir-ho tot i veure el film.

Per exemple, ahir a la nit volia respondre alguna coseta sobre el segon bloc, però és que encara estic llegint el Enric IV i no m'atrevia a posar-me de peus a la galleda. A l'entrar al bloc vaig veure que tot ja estava dit i que el professor es despedia fins d'aquí uns dies.

LA qüestió és puc entrar al bloc i respondre les preguntes quan acabi de llegir el text, tot i que l'apartat es doni per acabat?

1608 lectures

  


Re: curs on line

(Per el 13/07/2010 a les 18:18)
bona tarda,

les lectures del curs ens les proporcionareu via online o les hem de procurar nosaltres via paper?
Ara per ara no veig cap forum sobre "Bola de greix" ni "La Diligència" que són les primeres lectures amb les quals hem de començar a treballar.
Gràcies.
Atentament,

Mariona Duran

1612 lectures

  


Re: curs on line

(Per el 30/06/2008 a les 16:46)
jA HE ACCEDIT!

2037 lectures

  


Lletresibits.cat ~ crèdits ~ avís legal